Chinatown

Det går ju liksom inte direkt att lura någon att jag lägt ut x antal tusen kronor på en riktig Chanelväska så tänkte berätta historien om hur jag kom över denna raring i New York. Kostade mig 75 dollar, kunde antagligen ha fått ner den till halva priset men var för rädd för att pruta.

Började med att åka ner till Canal streeet och leta upp en mystisk man som stod och viskade "handbags" i ett gathörn, berättade vilken modell jag ville ha och sen fick vi följa med honom till en tvärgata där vi väntade utanför hans systrars nagelsalong. När polisen gled förbi var jag tvungen att luta mig mot M för att inte svimma! Haha^^ Tillslut kom han tillbaka med en svart påse som han kastade åt mig med orden "check it out", sen låtsades han inte känna oss i några minuter medan jag kollade så lädret var äkta och alla märken stämde. M gav honom tummen upp, betalade kalaset (killen hade såklart ingen växel så var tvungen att hämta det med) och sen begav jag mig på skakiga ben tillbaka till alla turister på Broadway.

En NYC-pärla att berätta för barnbarnen! Nej, men är iaf väldigt nöjd med den. Dock måste jag införskaffa en riktigt någon gång i framtiden, men som ekonomin ser ut nu blir det waaaaay into the future!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0