thunder

Har inte bloggat på en hel vecka men bara jobbar hela tiden. Nu har jag dessutom blivit sjuk. Hosta och feber men släpar mig till jobbet ändå, en alvedon varje timme gör livet uthärdligt i alla fall!

Nu är det dags för kaffe, hörs senare ;)

210710

Att jobba på verkstad är ingen piece of cake alltså. Idag var jag så utmattad att jag somnade i stolen under lunchen! Nu ska jag dricka lite kaffe och sen är det bara knappt 2 timmar kvar innan jag får cykla hem och ta en powernap^^

GE MIG!

Prada

Best.Commercial.Ever

Detta kan vara det roligaste jag sett på år och dar. Kolla även alla svar han gett till folk som twittrat till honom, hilarious! Speciellt hans twitter/youtube flört med Alyssa Milano^^

Gamla dagens

Hittade två gamla outfit-bilder på Mickes mobil.

efter en dag på jobbet,



och när vi var ute på stan, minns inte riktigt vad vi gjorde. Jag ser lite ut som en elak häxa som ska äta upp Fia, haha^^


cykla

Cyklar till och från jobbet varje dag, känner mig riktigt nyttig även om det inte är så långt. Och såhär såg jag ut när jag cyklade hem från 76an efter at ha sett "Eclipse" med Erik, Victoria och Mikael.


At NH

Förlåt för dålig uppdatering men jag har börjat på mitt sommarjobb och chefen är så himla sträng. Bara jobb, jobb, jobb och no fun. Sätter just nu ihop glas iförd alldeles förstora blåkläder. Och chefen? Ja, det är Mikael om ni inte räknat ut de ännu ;)

retro

Jag brukar titta på antikdeckarna med mami och Gustaf ibland och speciellt sen Elsa Billgren började vara med och leta vintage-fynd. Och nu på lunchen hittade jag hennes blogg. Nu känns den här dagen lite bättre :)

http://elle.se/bloggar/elsa-billgren.aspx


L to the O to the L

Dagens humör: Trött

Dagens mående: Dåligt, dåligt, dåligt.

Dagens borde: Ligga hemma och vila

Dagens frisyr: Jättetrassligt och torrt, orkar inte fixa mig

Dagens smink: Lite foundation och mascara, annars är förfallet komplett

Dagens klädsel: Leggings, långärmad tröja och trikåkjol. Och min tjocktröja såklart.

Dagens planer: Åka hem och ta det lungt

Dagens materiella vill ha: Bättre immunförsvar

Dagens fundering: Varför går tiden så långsamt?

Dagens beroende: Marlboro menthol

Dagens tråkigaste: Att jag sitter instäng på ett kontor och fryser när solen skiner utomhus!

Dagens längtan: Till kl slår 17.00

Dagens superlängtan: Längtar efter M som är i GBG oc jobar!

Dagens tidning: DI, det är det eller tekniktidningar som finns att läsa här på jobbet

Dagens låt: Vill höra Kissies nya låt. Så man får sig ett gott skratt!


100707

Sista dagen på jobbet (igen^^). Har fått diklofenak av mami så jag kan hålla febern nere under dagen. Tänkte att en arbetsdag är ändå ganska mkt extra pengar så kan nog genomlida denna. Och snart har ju faktiskt halva dagen gått också. Ska snart försöka äta min kycklinggryta och sen smita ut i solen och ta en cigarett.

Det är lite svårt att ringa till kunder eftersom jag är så himla täppt i näsan. Kan knappt göra mig förstådd över telefon! Anyway, ikväll ska jag bunkra upp med 157 glas c-vitamin och massa näsdukar och vila så kanske jag har energi nog för att åka till stan imorgon. men antagligen inte...

Why? Why?

Damn it! Jag är ganska så säker på att jag har feber, typiskt mig att bli sjuk när man har massa att göra. Men jag tänker ignorera bort den här sjukdomen med järnvilja och alvedon. Imorgon är sista dagen (igen) på jobbet och sen kan jag vila upp mig ordentligt innan helgen.

Inspiration

 

Polyvore.com är en bra sida att fördriva lunchen med :)


embroidery

Jag har blivit så himla förkyld. Vet inte om det är för att jag under helgen blev van vid värmen och sen fick typ skador av att sitta i ett lufkonditionerat kontor? Hursomhelst mår jag sådär, gick och la mig direkt när jag kom hem igår. Ska ta det så galet lungt fram till på Lördag för då vill jag inte vara sjuk!


Förövrigt har jag tänkt ut precis vad jag vill ha på mig på Lördag, problemet är att jag inte vet vart jag kan hitta det. Ska leta igenom Beyond retro och Stadsmissionen på Torsdag tänkte jag så får vi se om jag kan finna vad jag söker ;)


tssst

HAHA, nu frågade de om jag kunde jobba Måndag- Onsdag nästa vecka också. Det tar ju aldrig slut! Nej, men pengar tackar jag ju inte nej till iaf, bestämde just att jag förtjänar en ny mobil eftersom jag har 3 extra dagar nu ;)

woopwoop

Sista dagen på SE, tycker jättemycket om alla människor här men det ändå bli lite skönt att vara ledig (läs arbetslös) ett tag och slippa tänka på något. Ska bara ligga i solen, bada och ta det lungt :)

Igår var jag sam sagt och kikade på Fias nya lägenhet. Jättefin och stor var den och vi fyllde hennes walk in closet (jag är bara lite lite avundsjuk) med kläder innan vi åkte och handlade middag och tittade på "Knocked up" för tredje gången dendagen^^ Tror de kommer få det så himla fint när allt är på plats och i helgen ska Fia kanske ta med mig till en av mina favorit platser, IKEA! :)

100701

Så var min näst sista dag på jobbet nästan över, om några minuter ska jag gå ner till tåget och sen ska jag åka till Kragstalund och kika på Sofie och Robins nya lägenhet. Är så himla nyfiken! Längtar tills jag också får något helt eget men det dröjer nog ett år eller så. Tänk vad skönt att få bestämma själv hur allt ska se ut, köpa massa krimskrams och fina serviser. Jag längtar helt otroligt mkt till den dag då jag har användning för en egen söt liten te-servis. Emma har en jättesöt blommig. Så nar jag flyttar hemifrån blir det English tea-party varje helg ;)

 Idag har jag ringt över 100 samtal och är helt slut, tänk att man kan bli så himla trött av att bara sitta still i en stol. Känns lite märkligt att sitta inne på ett eget kontor också, trivdes bättre bakom receptionistdisken när man kunde se alla som kom och gick och det alltid var lite liv och rörelse. Anyway, imorgon kl 17 är jag arbetslös så då kan jag sluta bekymra mig^^


RSS 2.0