Nya Nyår



 

För ett tag sen skrev jag om en klänning från Asos som jag ville ha till nyår men nu har jag ändrat mig! Denna söta från Jones + Jones skulle bli perfekt till nyår. Älskar klänningar som visar ryggen :)

 

Denna hamnar på önskelistan direkt!



Advent



Igår hade vi jätte julmysigt här hemma. Byggde pepparkakshus (blev asfult men trevligt var det^^) och lyssnade på Carola. Så hängde jag upp min fina ljusgardin. Är inte så förtjust i ljusstakar men stjärnor är fint :) Firade att nu är det jul med en B&J's wich!


say a little prayer

I frdags var det alltså 25år fest fär Emma, hade jättekul men gick hem i hyfsad tid och smet förbi hemma hos Jennie eftersom M insisterade på att kräva ett glas oboy av dem^^










091130

Har precis laddat över alla bilder från helgen på datorn och är beredd att blogga när Victoria ringer och frågar om jag vill följa med till täby c och det kan man ju inte tacka nej till! Så nu blir det till att fixa mig i rekordfart innan hon hämtar mig :)

PH

Hmm, tydligen ska Stefan från Paradise Hotel (mitt guilty pleasure) vara med i Vakna nu på morgonen. Funderar på att bojkotta det då jag är med i team Andreas. Hur kan man inte älska en intrigerande och manipulerande kille som aldrig lyckas riktigt. Hitills iaf...

Stefan, you are going down!

Haha^^ ;)

Bang bang

Bonne matin mes chéris (hur korrekt detta är vet jag inte, var 2 år sedan jag läste franska^^)

Klockan är alldeles för lite, envisas med att solidariskt gå upp samtidgt som M trots att jag är ledig idag. Tittar på Vakna med the Voice och dricker thè ur min jättemugg. Ska ladda över alla bilder från helgen och ge en liten summering senare :)


Bäst


Ny hatt!

Har letat efter en bra hatt i evigheter och hittade äntligen en igår på HMs barnavdelning, för bara 69kr!




sushi

Lagade egen sushi med Victoria igår och fick mersmak så tvingade mami köpa allt vi behövde idag. I do love sushi :)
Så såhär ser min middag ut idag!


091125

Hemma igen, ska ner till stallet och sen ut med hundarna. Hittade förresten en fin sak i arninge som jag lägger upp foton på lite senare :)

Wet



Måste det jämt regna i det här landet?

If it kills me

Idag hade vi peer-review i skolan. Med andra ord satte vi oss ner och berättade vad som var dåligt/bra med varandras analyser. Imorgon är det filmvisning på gärdet och föreläsning om filmstjärnor (man måste ju älska modevetenskap!). Nu ska jag med Victoria till arninge och panta burkar, kanske hittar jag något fint att ha på Fredag när Emma har 25årsmiddag :)



Hur underbart är inte Victorias hår btw? Funderar på att köpa mig extensions men tror inte plånboken tillåter det, trist, får vänta tills det växer sig långt. V har kanske insidertips, typ hår-steroider^^

Garlic

Jag lagade mat idag och hör och häpna det blev faktiskt riktigt gott! Mina fingrar luktar vitlök, love it :)

Back to black

Undra om man ska önska sig en prenumenation (stavning?) av Vogue i julklapp eller är det lite överambitiöst? Och kan man få den amerikanska eller brittiska hem till lilla Sverige? Så många frågor...


Bad romance

Goddag goddag, igår var jag och tittade på New Moon. Det var vi och ca 100 fjortisar men det gjorde ingenting för den var så bra! Fast jag måste säga att även om jag inte har något emot lite shirt-less action på film (och irl, haha^^) så var detta en hel jävla parad av varulvar och vampyrer utan tröjor! Vi tryckte i oss godis och McDo också så springturen jag tog ogår gjorde väl ingen nytta.

Köpte en present till Emma också, ska nog gå ner med den till henne imorgon :)

Hai!

Fääärdig! Nu ska jag nog ta en springtur med Leia, behöver röra lite på mig efter denna plugg-morgon. Sen blir det antagligen bio med M och Victoria, kanske lite shopping och definitivt sushi till middag. Är supersugen på det :)


Nej, ut och springa skulle jag ju. Tjingeling^^

Defying Gravity

Åh, nästan klar. Förstår inte varför jag sitter och finslipar när det bara är ett första utkast men men, tror att jag går ner och äter lite frukost nu och skriver lite mer sedan. Kommer bli mer skelögd än vanligt om jag sitter och stirrar på datorskärmen längre^^


Make my Monday

Godmorgon, M sov här så jag tog tillfället i akt och kämpade mig upp samtidigt som honom för ca en timme sedan. Nu har jag fyllt på med kaffe och ska skriva tills fingrarna blöder! Analysen ska vara färdig kl 14 idag så har lite tid på mig. Det är bara ett första utkast men det ska mailas till min lärare så det måste bli 4 sidor. Okej, hör av mig igen när jag kommit en bit. Till alla er önskar jag en trevlig Måndag förmiddag, för min lär bli rätt trist...men efter att jag är klar blir det en eventuell belöning i form av bio då jag ska se New Moon :)

Ciao

Hinner inte skriva eftersom jag sitter nedgrävd med en uppsats som ska vara klar imorgon. Trevligt att vi fick den i Torsdags, så man inte har kunnat slappna av under hela helgen! Var ute ett tag i Fredags iaf vilket var trevligt :) Nej, nu måste jag återgå till arbetet.


Hey

Nu är jag off to filmhuset på gärdet!

:)

Grattis!



Idag fyller min syster Emma 25år, vilket ska firas nästa helg. Jag är redan galet taggad! Grattis Grattis :) ♥

La siren des tropiques

Okej, det var ännu en stumfilm idag men den var faktiskt helt okej. Efter det var det föreläsning om Josephine Baker som sagt och även det var intressant. Imorgon är det endast filmvisning på gärdet så ska se om jag kan ladda hem den istället och ta lite sovmorgon ;) Haha^^ Annars har jag inte gjort så mkt idag, tittat på TV med Victoria, internet-at och nu räknar jag ner minuterna tills mitt nya vardagsnöje börjar. Paradise Hotel!

Så dåligt att man inte kan slita sig, Heja snygg-Peter!

Time to hit the bed

Nu är det dags att krypa ner i sängen och mysa med kurslitteraturen. Imorgon har vi förläsning om primitivism i Vogue och Josephine Baker. Hoppas det inte blir en till stumfilm bara för det klara jag inte! Haha^^



Här ser ni en tjej som gärna vill ta en powernap efter att ha spatserat runt i Paris en hel dag. Passar verkligen min sinnestämning just nu ;)

GLEE



Jag är verkligen helt kär i "Glee" som nu börjat gå på tv 4. Har tittat på den sen den började gå i USA och måste säga att det är den bäsa nya serien. Ja, bättre än True Blood, vilket jag inte trodde var möjligt^^ Lyssnar på soundtracket nu och här är några av mina favoriter. Fast alla är bra!


Nyår

Jag vet vad jag vill ha på mig på nyår, denna söta skapelse från Asos. Tyvärr har de inte min storlek inne men förhoppningsvis kommer den in snart!



Inflyttningsfest








091116

Har bloggat dåligt men det beror på att jag haft lite mkt att gör denna helgen. I Lördags var jag och Jo inne istan vid halv 5 för att börja köa för Jimmy Choo släppet och tro det eller ej men det var faktiskt folk där innan oss. Trevligt att veta att vi inte är de enda som inte har något liv^^ 5 timmars väntan var sjukt jobbigt men det var det helt klart värt och det nya systemet med armband var toppen. Så slapp man slita åt sig saker! Efter det åkte vi till Elin och fikade innan det var dags att åka hem och fixa sig innan vi åkte till Gustavs och Marias inflyttningsfest i Årsta. Hade superkul men åkte hem vid 1-tiden eftersom jag vid det laget varit vaken i 36 timmar.

Nu kikar jag och Victoria på en film om Jerry Lee Lewis, c ya :)

My Jimmy Choo Shoes


Outfit - Lördag



Topp och byxor - HM
Skor - Jimmy Choo/HM

My day

Tillbaka från min första filmvisning och föreläsning i kursen "Film och Flärd" och det fick väl en sisådär bra början. Vi skulle nämligen titta på en svensk stumfilm från 1920 och eftersom klockan var 10 och jag inte druckit något kaffe somnade jag såklart, och Sabina med^^ Haha, men då är det bra att vara en klass på 180pers i en nedsläkt sal för då märks det inte så väl! Sen hade vi håltimme så vi satte oss i en soffa i biblioteket och vilade upp oss innan det var dags för föreläsning om konsumtionsteori. Faktiskt riktigt intressant :) Sen var det bussen hem och lucky me mötte Malin på 76an så fick skjuts hem. Nu ska jag ha ridlektion för Maja och fundera på om jag ska lägga upp dagens outfit-bild med tanke på att jag har världen värsta hairday...


Ny kjol

 

Har glömt att visa upp min ny läderkjol från HM, köpte den för någon vecka sen och den har använts flitigt!


A-F

Imorgon börjar skolan igen och sen ska jag möta Jo i Täby för lite fika och kanske shopping :) Är lite nervös inför att hämta ut min tenta imorgon, men tror nog att jag blir godkänd, hoppas hoppas!

På Mobergs
















c'est la vie

Ska ut och springa lite, håller på att ladda upp ca en miljon bilder på Facebook så tänkte att jag hinner jogga 3 km innan det är klart^^ C ya :)

091108

Hade superkul igår! Kvällen började hemma hos Patrik där vi lekte ambulansleken innan vi tog bussen till Norrtälje och dansade till stängning på Mobergs. Efter det hoppade vi in i tre taxis och åkte hem till Fia där vi sjöng singstar fram till kl 6 på morgonen. Sen gick jag och Olivia hem till mig och snackade skit tills vi slocknade! Idag har jag glidit runt i mysbyxor hela dagen, ätit skräpmat, lekt med Albin och tittat på "The vampire diaries" som jag började titta på när jag var sjuk i veckan. Riktigt bra men "Twilight" ligger ju på en helt annan nivå ;)

Bilder från igår kommer snart!

"I make sexy body for you Mikael"

Vår fina karikatyr som vi fick målad i Paris. Riktig kul kille som gjorde den. Han sa till mig hela tiden att "You can not be mad at me Sara, your boyfriend is very handsome but this is caricature. It's funny". Haha, ett annat trevligt citat ser ni högst upp^^


Out tonight

Ska snart gå ner till Fia och leka singstar och buzz innan vi drar ut. Feststassen ni ser ett inlägg ner är från Paris, har lockat håret kvällen till ära också. Mitt vanliga vågiga/krulliga är ju inte lika glammigt som stora korkskruvar ^^

Visst blev håret bra!



Tack Victoria :)

7 November 2009







On and on

Åh, Idol-Erik! Om det är någon som ens får försöka sig på "The show must go on" så är det han. Freddie Mercury gör det ju bäst såklart men så är han ju den finaste och underbaraste sångare som levat. Ja, Elvis ligger också i topp men men. Fin Idolkväll med många favoriter helt enkelt :) Jag är nöjd.


Transformation

Har köpt avfärgning och röd hårfärg så ska alltså försöka gå från detta:



till detta (eller orange eller något)



och tillsut ska det bli typ såhär!



Önska mig lycka till! :)

svart - rött

Gah, har trixat men bloggen i typ 2 timmar nu men är ganska nöjd. Får fixa mer imorgon eller så :) Nu sitter jag i min nybäddade säng och funderar på om jag ska våga avfärga mitt hår imorgon. Har hört att det kan bli lite tokigt men eftersom jag ändå ska färga rött över gör det ju ingenting om det blir orange av avfärgningen. Hmm, klurigt...

Jennie 20 - bara 3 månader sent













Funderade länge på om jag skulle lägga upp sista bilden där det alltså är min jätterumpa som ser ut att vara påväg att krossa Alexandra som ligger helt hjälplös, haha^^

+ dessa och fler kommer upp på facebook snart, jag tog över 400 bilder den kvällen så ni har något att se fram emot men ni får tagga er själva annars kommer jag få sitta vid datorn fram till jul! ;)

Where the wild things are

Hejsi bloggen :) Mår lite bättre nu, håller på att organisera min garderob för att hitta en fin outfit till helgen. Vet inte om jag nämnt det men försöker ju sluta röka och det går ganska bra, har dragit ner till 1-3 om dagen (till skillnad från 10) och idag har jag inte rökt en enda! Men nu börjar jag bli galet sugen så måste aktivera mig lite, tror det får bli storstädning av rummet. Det borde hålla mig sysselsatt i minst 1 timme iaf^^



Det här kanske inte ser så farligt ut men det är vad som är under och bakom sängen som skrämmer mig...

091104

Feber, spenderar min tid med att sova och ladda upp bilder på facebook. Wooophiie!^^

Happy Hunting!

Jo ringde nyss och väckte mig och så planerade vi hur vi ska lägga upp Jimmy Choo/HM släppet. Det är ingen enkel sak ska ni veta men härdade veteraner som vi är kommer såklart lyckas! Hihi^^

Vad hoppas jag få tag i då? Jo, dessa!

 



 


Hemsökt

Igår tittade jag och Victoria på "Paranormal Activity", ni vet den där filmen som ska vara så läskig att folk måste lämna biosalongen. Det är en lögn, om vi klarar av att se den ensamma i ett stort hus kan vem som helst se klart den. Den är lite scary men det läskigaste hände efter att vi sett filmen!

Victoria frågade mig tidigare på kvällen om jag råkade få med mig hennes dior-mascara hem i Fredags. Tömde min neccessär och insåg att det hade jag inte. Vi tänkte inte mer på saken förrän vi gick ut och tog en cigg efter filmen. När vi öppnar dörren igen ligger mascaran mitt på hallgolvet! Ingen annan var hemma och det fanns liksom ingen rimlig förklaring tilll hur den kommit dit. Men efter 30 sekunders panik insåg Victoria att den måste legat i fickan på koftan hon satte på sig innan hon gick ut. Det enda mysteriet nu är hur hon inte kan ha hört att den dunsade i golvet...Creepy.


RSS 2.0