Grace Kelly?

Hann hem precis i tid för att se sista halvan av det kungliga bröllopet och dog när jag såg Kate Middeltons klänning. Typ perfektion!


Fördriver tid på lunchen

Untitled

Untitled by saramuren featuring skinny fit jeans



Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Älskar att få gratis saker, fick dessa på Kicks.



Veronica Maggio - Satan i gatan

Vill du komma hem tilll mig?

Sitter redan nu och letar klänningar till midsommar, hur sjuk är inte det? Mitt stora problem är dock att jag liksom inte gillar sommarmode. Går alltid och suckar när affärerna fylls med pastelliga färger. Fann dock denna när jag surfade runt, kanske inte den somrigaste mne väldigt fin. Nelly Trend, like like.


Pretty pretty please

Känns very freaky att vara tillbaka på jobbet efter en riktigt långhelg. Dock är det ju bara tvådagar denna vecka^^ Imorgon blir det work work och sen en löprunda, på Fredag är det matteprov på morgonen och sen smäller det! Royal wedding i England :) Funderar helt seriöst på att smita tidigare från lektionen så jag kan se hela vigseln, när Viktoria gifte sig satt jag och mami bänkade framför TVn hela dagen och skålade med champagne. Är en riktig monorki-nörd när det gäller såna här saker^^

Åh Gud

Hade inga cigaretter igår så letade fram en dosa snus jag köpte förra veckan, somnade med en snus i och fick ett inte så härligt uppvaknande vid halv fyra tiden imorse. Isch!


Långfredag

På långfredagen kom Erik och hämtade upp mig. Vi åkte in till stan och handlade lite, mötte upp Mari-Liis och Ellinor. Tog en flaska vin på Josefinas och sedan ännu en på Liljevalchs. Hade otroligt fint väder och fast jag fick skavsår av mina nya ballerinaskor var det en jättebra dag. sedan åkte vi tillbaka till Erik där han lagade mat till oss innan vi högg in på lite mer vin och varsin Ben and Jerrys^^





April April

Är dålig på att blogga, ska göra något åt det. Snart.

18 april

Har haft en jättemysig helg med vintagemässa, rundvandring i stan, födelsedags mys och en ridtur med mami i det fina vårvädret. Papi ringde från Warsawas flygplats och grattade mig, följt utav "Jag står vid sminkavdelningen i tax-freen. Vad vill du ha?". Var som ljuv musik i mina öron och bestämde mig för en Coco Mademoiselle parfym, tycker den luktar underbart men är för snål för att köpa den själv. Har också hunnit med en löprunda och att göra värsta skokapet på Topshop, dom är helt underbara! Visar bild när jag kommer hem.

utanför min skola



Finns en jäkligt fin skylt.

I eftermiddag ska vi in till stan på Vintagemässan, hoppas det är lika fint väder som igår.



St Eriks plan

Let your colors burst

Jag saknar New York väldigt mycket, lika mycket som Thailand om inte mer. Shoppa i Chinatown, promenera längst bordwalken på Coney Island, dricka öl på hustaket, höra sirener jämt och äta världens godaste pizza. Hursomhelst känns Stockholm för litet just nu.

 


På Lördag



See you there

Team Jacob? I don't think so.

Precis haft lunch. Känner mig helt seg idag, vet inte riktigt varför. Till lunch åt jag en jättegod sallad som jag och M gjorde igår. Ikväll när jag  kommer hem blir det till att plugga lite matte, tänkte ta en springtur men orkar inte om jag ska må såhär. På Lördag ska jag, M och kanske Fia gå på Vintagemässan i stan. Sen vill jag se Scream 4 eller Water for elephants. Har läst boken (som jag förövrigt tjatade till mig när de skulle lotta ut dem under ett annat biobesök)  och den var väldigt bra. Sen skadar det ju inte att det är min Edward (aka Robert Pattinson) som spelar huvudrollen. Dreamy!

Must Have!

Nån som har 1500kr de inte behöver?

Stylein

we almost had it all

Vilken äckligt jäkla jobbig löprunda, nu måste jag dö lite.

Adele - Rolling in the deep

Ingen vill veta vart du köpt din tröja



Idag har jag på mig denna, gillar när det är långa muddar på ärmarna.

Blackbird


Fin låt, nu ska jag titta på BigBrother och sen sova.

Blackbird- The Beatles

Hårigt i-landsproblem

När jag mötte Fia i stan i Lördags (och var så bakfull att jag nästan svimmade) så sa hon " Din hårbotten är väldigt röd". När jag nu skulle ta kort på mitt nya hårband för att visa här på bloggen insåg jag att hon har en poäng^^ Om jag sätter på mig min nya basker så syns inte problemet men då hamna min lugg i ögonen istället, åh, kan man ha en svårare tillvaro?



Mitt hår ser lite icky ut. Shower-time:)

Matematik

Jag har varit helt otroligt duktig nu.


Rouge

Den här tjejen har den perfekta röda färgen på sitt hår. Ge mig!

Foto Garance Doré

 


Nu har jag läst ut den, dags för filmen

Rekommenderas!



Borde kanske måla naglarna?


Plastic

Har redan visat de fina plastiga skorna från nelly med hög klack men nu såg jag att det även finns ballerinor. Hur cute är inte det?


New Stuff






Wishful

Nu är det ju mindre än 2 veckor kvar tills jag fyller 22 så tänkte att en liten önskelista kan vara på sin plats.

Skor (uppskattas alltid)
Presentkort
Audrey Hepburn filmer samlingsbox
Böcker
Pengar till resa (vill åka igen!)
Nya glasögon

That's all I got so far, iaf som jag realistiskt kan tänka mig att få. Orealistiska saker jag önskar mig är,

Lägenhet, helst på Söder eller i Vasastan
Öändligt med pengar
Hår som beter sig normalt, mitt är helt oregligt i nuläget. Säger väl ifrån efter years of abuse.
MVG i Matte C

April 4th, 2011

Vårt internet hemma funkar inte så får passa på att blogga nu på lunchen. Först tänkte jag tipsa om Jennies nya blogg som jag nämde i förra inlägget. Massa fina bilder, bra musik och andra härligheter. Välkommen tillbaka till bloggvärlden babe, we missed you! :)

http://soundandvision.blogg.se/


Högskoleprovet var helt galet i Lördags, tog en miljon år och Åva var invaderat av männiksor som ville skriva det innan de gör om det i höst. Gick bra på alla delar utom matten, såklart^^ Påkvällen gick vi ut i Vallentuna och på Söndagen var jag och kikade på lägenheter med Emma. Vill flytta! Tittade på en i bällsta som var väldigt söt, vill ha den själv. Men utan fast jobb är köpa lägenhet inte ett alternativ. Sen åkte vi till Täby och handlade lite men kan ju inte visa några bilder pga internet situationen hemma. På kvällen gjorde jag och Victoria sushi och tittade på mästarnas mästare. Heja Stenmark!




kvarnen

Sitter på kvarnen med syster, bror, V och M. Dricker lite corona och har det fint när jag ser på facebook att min finaste Jennie börjat blogga igen! ÄNTLIGEN! ;) imorgon kommer en länk så alla kan kolla in hennes blogg. Högskoleprovt sög btw^^

RSS 2.0