Dell XPS

Har pratat med Dellsupporten nu för andra gången och nu är det äntligen bestämt att jag får min fina laptop lagad kostandsfritt! Jiipiie :) Har känt mig hel handikappad utan den, måste låna Liasa eller mammas hela tiden men orkar inte ladda över bilder på dem så det är därför det har vart dåligt med outfitbilder den senaste tiden (inte för att jag någonsin varit flitig med att lägga upp dem^^)


100629

Sitter på jobbet och ringer och ringer. Satt ute på lunchen för det var så himla fint väder! Idag blir det träning efter jobbet, får se om det blir gymmet eller bara springa hemma. Imorgon vill jag se Eclipse men tror det är svårt att få biljetter, kanske får bli lite senare i veckan istället.

Nästa vecka när jag är ledig ska jag ta en tur in till stan och kolla lite 2hand affärer. Är sugen på någon fin sommarklänning eller jumpsuit att ha på Långsjötorp summerparty. Nåja vi får se. Var dessutom ca ett klick ifrån att beställa en Sony Ericsson x10 mini pro idag men insåg att jag måste kolla hur mina finanser ser ut innan jag gör något förhastat. Men den är så fin och jag vill verkligen ha den!


Midsommar

Vad ska sägas om midsommarhelgen förutom att den var väldigt, väldigt bra? Ja, en hel del så här kommer en summering av helgen:

Torsdag - Ankommer till Bredsand runt kl åtta och då var festen redan ingång. Vi var 30 pers som hade 5 stugor som vi spran runt emellan. Festen fortsatte frma till morgonkvisten fö vissa vilket ledde till klagomål från den stackars barnfailjen som bodde i stugan ovan för oss^^
Fredag - Alla ligger och chillar på stranden tills det är dags att laga lunch. Nubbe, sill och köttbullar intogs i stora mängder innan vi gick tillbaka tillstarnden och hade sjukamp. Vårt lag låg i ledning tills polisen kom. Vi gick och åt middag och fortsatte sen festen ute på uddén där Martin eldade upp en lastpall.
Lördag - Halva gänget åker hem medans resten spelar fotboll på stranden och jobbar på brännan. Alla är väldigt trött efter gårdagen ;)
Söndag - Städning och sen hem (med stopp på McDo såklart), resten av dagen låg jag på baksidan och vilade i solen.

 
Antal brutna ben - 1
Antal stukade tår - 3?
Antal myggbett - 186
Antal böter för drickande på allmän plats - 1 (500kr)




Klein blå

Några av mina före detta klasskamrater har en blogg som heter www.lookatthelook.blogg.se där de visar outfitbilder på folk som läser modevetenskap främst men även andra. Där hittade jag denna fina tjej. Har hon inte typ världens snyggaste jumpsuit? Älskar färgen, modellen, matchningen, ALLT!


Detta fält måste fyllas i

DAGENS VILL HA: En Alvedon, en visdomstand håller på att växa fram och det gör ont.
DAGENS KLÄDSEL: Converse, leggings, långt linne och oversize-spetstopp över. Allt svart.
DAGENS SMINK: Foundation, eyeliner, mascara
DAGENS FRISYR: Stort och lockigt med hårband, stor svart tygblomma vid örat.
DAGENS HÄNDELSE: Jag blev bjuden på glass
DAGENS LÅT: "He's a lumberjack" från Monthy Python sketch^^
DAGENS PLANER: Till arninge, sen hem
DAGENS SAKNAD: Saknar en Sony Ericsson X10 mini pro, den skulle jag behöva
DAGENS DUMMASTE: Att jag hade det superstressigt för en stund sen men nu är det helt lugnt. Kan det inta bara jämna ut sig?
DAGENS SJUKA: Träningsvärk efter body-pumpen helt klart. Kan knappt gå!
DAGENS DROG: Marlboro Gold
DAGENS KRAM: Ingen kram :(
DAGENS PUSS: Fick en kindpuss av mami imorse
DAGENS KÖP: Brago-kex
DAGENS GODIS: En kaka
DAGENS HUMÖR: Helt okej, ganska glad :)
DAGENS ORD: KUKA (jag och två kollegor fick en liten skrattattack när en annons för  ett företag som hette det dök upp i en tidning. Tänk dig att sitta i växeln där! "Hej och välkommen till Kuka det är Sara". Haha^^)

100623

Idag skulle egentligen vara min sissta dag här på SE men sen så frågade de imorse om jag kunde tänka mig att jobba nästa vecka också. Fast då blir det inte som receptionist utan jag ska enbart ringa till kunder och uppdatera vår kunddatabas. Lite segt att ringa runt, men det är lite extra cash och det tackar jag inte nej till!

Idag efter jobbet ska jag till Arninge och möta mami och Emma som ska handla till midsommar. Ska nog smita in på HM en snabbis och se om jag hittar något fint till på Fredag, annars blir det raka spåret hem för att slinga mitt hår ännu en gång. Efter det måste jag tvätta och packa det sista :)

Imorgon ska jag antagligen åka Eckerölinjen en vända och proviantera inför helgen, om jag inte kan få Jesper att handla till mig (hoppas det^^).

Back to work!


Hmmm

När får man skatteåterbäringen? Börjar bli lite otålig nu...

100621

Idag efter jobbet ska jag till gymmet och möta mina fina Hanna som har varit borta alldeles för länge och pluggat musik, dans och teater. Vi ska svettas loss på Body Pumpen i 45min vilket garanterat kommer ge mig världens värsta träningsvärk. Imorgon är jag ledig så ska nog träna lite försiktigt då med och kanske hämta min tenta (bara 3 månader försent) på universitetet och ta en snabb sväng på Söder. Men vi får se.

Nu är det bara 45min kvar tills jag slutar för dagen och sen är det bara en dag kvar här på SE, Onsdag är min sista dag och sen får vi se vad jag hittar på. Om någon har ett bra jobb jag kan få arbeta på fram till 27 Oktober när vi åker så är jag öppen för förslag :) I värsta fall är det mig ni ser stå och svettas på en hövagn i Juli när ni åker förbi Brottby. Iklädd polotröja och långbyxor i stekande solsken kommer jag stå på Toftestas åkrar och fånga halmbalar, avlönad med typ 50kr/timme och så mkt folköl jag kan dricka. Det finns säkert fler platser om någon är intresserad^^


What times is it?



bild från www.facehunuter.blogspot.com


Bröllop!

Snart ska vi korka upp lite champagne för att fira Victoria och Daniel! Vi är klistrade vid Tv:n som riktiga royalister (eller 65åriga tanter?). Tycker att hennes klänning var trist men fin, snyggast hittills är ju Idol-Agnes klänning som just nu sjunger med Björn Skifs. Nej, nu måste jag rikta min uppmärksamhet till bröllopet igen!

Me like


I Efterskott

Just det, eftersom min dator dog igår hann jag aldrig skriva något grattisinlägg till min lil'sis Lisa "Lilo" Muren som fyllde 17 år igår. Det är ju en ganska så trist ålder men nästa år ska jag visa henne den underbara världen som är MG, 3 Kronor och Våning Ett.

Happy B-day Lilo! :) <3

(Här skulle jag nu satt in en söt bild på Lisa om jag hade haft min laptop up and running)

100616

Nu är det bara 1 timme och 20 min kvar innan min helg börjar. Har just haft lite eftermiddagsfika i solen (den visade sig ibland iaf) jag hoppas att det blir fint väder imorgon när jah är ledig så jag kan jobba på brännan. Längtar som tusan till nästa helg när vi ska iväg på vårt midsommaräventyr. Vill börja packa men eftersom jag lär behöva det som ska packas under vekcna som kommer får jag nöja mig med att skriva ne lista. Älskar att packa! Planera och vika, skriva listor och kryssa av. Fia ska ju flytta i början av Juli så hon sa att jag fick packa ner lite saker hos henne om jag ville. Känner att jag äntligen kan få ta mina packnings-skills till en ny nivå^^


oh la la

Min laptop kraschade igår. Den har bettet sig underligt ett par dagar och igår fick den tydligen nog för nu kan man knappt starta den. Och om man får igång den så stänger den av sig igen. Jag är ledsen.

Min fina, söta lilla Dell-laptop med massa bilder, musik och dokument som jag inte vill förlora verkar ha försvunnit för evigt och eftersom jag starkt misstänker att garantin har gått ut så blir det nog billigare att köpa en ny för om jag lämnar in den på lagning så måste de byta ut massa hårdvara och skit. Åh, just my luck!


good morning

Igår jobbade jag hela dagen och sen var jag ute och sprang och det är min ursäkt för att jag vaknade först nu^^ Haha, måste nog börja röra på mig nu faktiskt. Btw så är Orup på tv, han ska göra en show på medis med alla låtar från hand första skiva. Jag ska helt klart dit :)

Mer R-Patz till folket

Hurra, det gör mig ingenting att Breaking Dawn delas upp i två filmer!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article7288835.ab

100613

Igår var jag i bunkern med lite trevliga människor och skrattade tills jag inte kunde andas, tack vare Fias helt underbara regel i ölspelet! Hihi^^ Jag har också hunnit med att köpa hårfärg (ska fixa i veckan), möblerat om mitt rum lite, ätit ca 5kilo godis och bokat biljetter till Bangkok! 27/10 åker vi och lämnar Sverige i 3 månader. Kommer bli superhärligt :D Kommer såklart uppdatera om resplaner osv när det närmar sig. Just nu fokuserar jag mest på NYC-resan i sommar. 2010 kommer bli mitt bästa år hittills!


The short second life of Bree Tanner

Stephenie Meyer som skrivit "Twiligt" böckerna har ju skrivit en novell som utspelar sig samtidigt som "Eclipse" och heter "The short second life of Bree Tanner", handlar om en av vampyrerna som Victoria skapar för att döda allas våra favorit Cullens. Och nu kan alla som vill läsa den gratis på http://www.breetanner.com/ fram till den 5 juli om jag inte minns fel.

Tyckte den var helt okej, kort och ett bra tidsfördriv en Torsdagkväll helt enkelt även om det är lite jobbigt att läsa på datorn.




en kram till den som orkar läsa hela detta ganska onödiga inlägg

Nu är dagen nästan slut, sen har jag helg. Ska bli skönt :) Vi hade eftermiddagsfika i solen alldels nyss och det bjöds på glass, inte helt fel! Nu ska jag sortera fakturor och fixa lite annat innan det är dags att dra sig hemåt. Hemma blir det en promenad/joggingtur med hundarna och imorgon undrar jag om jag inte ska låna en häst och rida ut... Förövrigt har jag nog inte berättat om den där haflingern vi var och provred i Norrtälje förra fredagen? Jag var helt emot den från början eftersom jag inte är så förtjust i kraftiga hästar, eller jag gillar dem väl men jag vill inte ha en iaf. Började med att byta om till lite för tajta ridkläder i bilen (hmm, de måste ha krympt, eller?) samtidigt som mamma kör nån bakväg genom eksogen som består av endast svängar. Väl där var jag extreeeemt kissnödig och möts utav den fetaste häst jag någonsin sett, erbjuder mig att provrida först (så att jag kan smita in i nån buske och kissa+röka sen) men hästen vill inte stå still och det i kombination med snortajta ridbyxor gör att det tar mig ca 5min att komma upp på den. Sen vill den inte gå framåt. Kommer tillslut igång och det går hyfsat, tyckte galoppen var lite knasig men det visade sig att han hade bockat lite. Men var så tjock att det knappt kändes, haha^^

Anna provred och mormor kritiserade hästen lite, mamma såg på mig att jag ville hem när de andra som var där för att provrida sa att de ville ta av sadeln och rida barbacka för att "se hur han känns" (det finns en hel del flummiga människor)  och så bar det av till brottby innan jag kunde uppsöka en toalett.

 Slutsatsen är, söt häst men inget för oss. Och jag var nära att spränga min blåsa.


Lista

Dagens humör: Lite kinkig och trött

Dagens mående: Hungrig, kan man säga att det är ett mående?

Dagens borde: Ätit frukost^^

Dagens frisyr: utsläppt, lockigt. Satte upp luggen bara.

Dagens smink: Foundation, mascara, läppglans

Dagens klädsel: Jeans, converse, randig topp

Dagens planer: Hem och träna, kanske färga håret

Dagens materiella vill ha: En gratis klippning/färgning

Dagens fundering: Vad ska jag göra i helgen? Blir det MG?

Dagens beroende: Kaffe och cigaretter

Dagens tråkigaste: Att det regnar

Dagens längtan:
En solbränna längtar jag efter^^

Dagens superlängtan: Till midsommar, kommer bli så kul!

Dagens tidning: Ingen tidning idag heller, nu är det "Mansfield Park" av Jane Austen.

Dagens låt: "Why don't you love me", för läste om den på Alexandras blogg och den är så bra, har nynnan den sen kl 08.00!


blonde moment

Somnade så fort jag kom hem till M igår och lyckades inte vakna ur min dvala förrän kl halv nio så det blev ingen träning för mig som det var tänkt. Så nu måste jag med andra ord väga upp detta idag och träna dubbelt så mkt och det ser jag ju inte fram emot. Är bara väldigt trött just nu så hoppas denna dagen går fort.

Har btw bestämt mig för att det är dags att blir blond igen, har vart mörkhårig i över ett år nu men trivdes bättre som blond även om håret var slitet och man var tvungen att färga utväxten var och varannan minut. Frågan är nu bara, hur tusan ska jag gå till väga med det här? Göra slingor först eller bara köra en avfärgning och sen bleka? Hemma eller frisör? Frisör är ju såklart bättre men så oändligt mkt dyrare...

svårt det här.

Miss Pink

På midsommar är vi ett stort gäng som ska ut till Norrtälje och fira allt vad vi orkar. Kommer bli supekul och förhoppningsvis blir det även strålande sol hela helgen. För om det är det skulle jag vilja ha på mig något i den här stilen, flickigt och rart, och Musse Pigg-solglasögonen à la Lady Gaga är ett måste^^




GAGA - ALEJANDRO

Nu har hela den nya "Alejandro" videon släppts, gud vad hon är weird, och jag älskar det!


stulna facebook-bilder

Från i Lördags när vi var på "smaka på sthlm"och satte oss i en park vid Nordiska museet och drack champagne för att sedan dra tilll grönan. Fin Dag :)








we no speak americano

M har spelat den här låten för mig en miljon gånger under helgen och nu kan jag inte få den ut huvudet!


Juni 4, 2010

 

Söt tunika och söta sandaler, de vill jag ha på Långsjötorp Summerparty! :) Kanske ska beställa? Från Nelly.se


Giddy up!

Okej, nu blir det ännu mer stressigt efter jobbet eftersom mamma har hittat en Haflingervalack hon vill åka och kika på i Norrtälje. Så jag blir upphämtad vid mototrvägen, svidar om till mina läckra ridkläder (not) i bilen, sen provrida snabbt och därefter hem till Victoria och göra mig iordning. Så får vi se om jag hinner äta nånstans där också, haha^^ Antagligen inte...

Tiden segar sig verkligen, hur kommer det sig att den sista timmen alltid går superlångsamt? Det är som att det är en oskriven lag eller något.

List

Dagens humör: Trött men glad.

Dagens mående: Har lite ont i ryggen, annars helt okej

Dagens borde: ha lagt fram kläder till ikväll igår för ni blir det lite stressigt när jag kommer hem.

Dagens frisyr: Utsläppt, lockigt, som vanligt

Dagens smink: Foundation, mascara, eyeliner

Dagens klädsel: Jeans, "Keds" skor, svart linne, magkort lila tröja från Monki och kofta.

Dagens planer: Fita Victoria!

Dagens materiella vill ha: En vit skjorta i dammodell, gärna lite loose fit men ändå inte för lång.

Dagens fundering: Vem ska jag låna en skjorta likt den ovan nämnda av? Vill ha en ikväll!

Dagens beroende: Slim Menthol

Dagens tråkigaste: Att jag klantade mig med busskortet

Dagens längtan:
Komma hem och få vila lite innan...

Dagens superlängtan: Att fira Victoria på Tegel!

Dagens tidning: Ingen tidning, Läser "True Blood" böckerna :)

Dagens låt: "I wanna dance with somebody" - För det vill jag göra ikväll, någon frivillig?


No day but today

Hade en stressig morgon, gick ner till bussen i precis lagom tid och ställer mig och väntar när jag inser att mitt busskort gick ut igår (faran med acess-kort) så sprang uppför backen och hem för att låna min mamis och ser hur bussen åker förbi nere på vägen när jag nästan är hemma. Kul. Springer in och väcker stackars mamma och tar tag i cykelnnyckeln. Hittar inte cykeln (!). Väcker mamma igen som förklarar att de flyttat cykeln ca 5 meter runt hörnet. Kör sedan i hyfsat snabbt tempo till motorvägen för att ta 76an. Vid det här laget är jag lite svettig och flämtar efter luft men jag hann till jobbet i tid! ;)

Ikväll ska jag hem efter jobbet lite snabbt och hämta lite kläder och sen blir det hem till Victoria för lite värmning innan vi åker till Tegel.

Update -  satt och tittade i resursplaneringen nu på jobbet och inser att mitt busskort går ut imorgon, inte igår som jag trodde. Åh, känner mig så jäkla blond just nu (no offense till alla blondiner). Hmmm, på tal om det... Jag vill fan färga mitt håt blont igen, är så fint på sommaren och allmänt snyggt bara.


100606

Iväg till jobbet nu, är trött. Men ändå glad för idag är det Victorias födelsedag, Hurra Hurra Hurra! :)



Haha, såhär går det ofta med Victoria. Man tittar på alla bilder dagen efter och undrar, varför ser jag så full ut? Och vart kom Tequilahatten ifrån?


med smarties

Var ute och sprang lite tidigare ikväll, kände mig duktig,  så ringer Lisa för en stund sen och frågar om vi vill ha något från McDo...

Screw it, en McFlurry har väl aldrig skadat någon?

TMI

Igår skulle jag ut och springa med hundarna, sagt och gjort, när den värsta värmen har lagt sig drar jag på mig ett par fula mjukisbyxor och ger mig iväg ut i Toftestas mörka skogar. Eftersom Singha är en jakthund måste jag ha henne i koppel, vilket inte gör mig så mkt fram till att hon får upp ett spår på något fantastikst spännande och vägrar följa med mig. Tänker att "okej, det är ändå en jakthund så hon måste väl få följa det där spåret en bit. Kan ju inte slita bort henne varje gång". Singha tar därefter 3 steg innan hon plockar upp en bit hästskit och börjar lungt gå hemmåt. Så mkt för min förståelse, hon ville bara äta bajs som alla andra hundar. Trodde jag...

När vi kommit en bit inser jag att den där hästskiten är väldigt platt, och ser nästan lite hårig ut. Stannar Singha, lutar mig närmare och frågar "Singha, vad har du där?" varefter jag utbrister "OMG, It's roadkill!". Japp, då är det en platt ekorre hon släpat runt på, och bar med sig halva vägen hem innan hon la ner den på marken en stund så jag kunde slita bort henne därifrån och dra en ylande liten hund den sista kilometern.

It was a good walk.

Nu är dagen slut, dags att åka hem till Victoria och färga hennes hår.

À Bientôt!





foto www.garancedore.fr


let the sun shine

Åh, vädret är fantastiskt ute men jag sitter inne på kontoret!  Men imorgon är jag ledig och då ska jag vara hurtig och njuta av det fina vädret. Ska försöka hinna med följande:

1) Gå upp tidigt och ta en uppfriskande promenad med hundarna, sen frukost
2) Sola, sola, sola (kanske montera upp vår "pool")
3) Cykla ner till stranden med Leia och ta årets första dopp
 4) + Åka till Täby med Victoria och Elin för att provianterainför helgen/shoppa!

Får se hur mkt jag hinner med. Lovar att jag kommer somna i en solstol och inte få något utom punkt 2 gjort^^

sneek-peek


3 år

Idag har jag och denna raringen varit tillsammans i 3 år, tiden går verkligen fort när man har roligt ;)
Älskar dig min Mikael <3



Bild från förra året när vi var i Paris, längtar som tusan till nästa resa. NYC here we come!

100601

Hello, solen skiner ute och jag ska nog lägga mig på baksidan och sola, sola, sola!

RSS 2.0