fake leather

Köpte mig en liten väska igår på HM. Ser plastig ut på bilden men är faktiskt ganska fin :)




meh meh meh

Jag trodde att jag skulle dö under/efter spinningen men jag kämpade mig igenom det. Fast med tanke på hur mkt godis jag åt igår blev det nog bara plus-minus noll^^

G&S

Jjag kan ju säga såhär, tur att jag tog med mig lite mellis-macka för annars hade jag dött av hunger innan träningen. Hade med mig en påse nudlar till lunch som jag vanligtvis gillar men nu blev de hårda och äckliga. Dagen har gått riktigt fort, har haft massa att göra och lärt mig lite nytt vilket var riktigt kul även om det var att jobba med leverantörsfakturor^^

Nu är det nästan dags att gå till bussen, a bientôt!

100331

På Lördag kommer min rara kusin Johanna hem till mig och hälsar på efter en alldeles för lång vistelse i Manchester! Förhoppningsvis blir det fint väder eftersom vi tänkte rida lite och så. Idag ska jag på spinning efter jobbet (isch) och möjligtvis blir det lite muskel Bosu imorgon också om jag inte är helt död^^ Väldigt skönt att bara jobba en dag den här veckan :)


Spring

Det finaste med våren är att man kan ta fram alla söta baskrar man har på lager (för det har väl alla?). Självklart kan man ha dem på vintern också men det är något med en dunjacka och en basker som inte riktigt matchar...


Det töar lite...

Hela vägen från mig ner till bussen har förvandlats till ett litet vattenfall, men jag är otroligt glad över att snön är påväg bort. Det är helt klart värt att bli lite blöt om fötterna.


100329

Har inte bloggat på ett tag men det var väldigt ledsamt i slutet på förra veckan och sen var jag bara inte på blogghumör. Men här är i alla fall lite saker jag haft för mig sen sist.

Sytt upp min rosa vintageklänning
Besökt Tegel
Vart på mysig spelkväll hos Fia
Sett "Alice i underlandet"
Fått en jättestor finne under näsan

Ja, det var väl det mesta, på återseende ;)

je suis le plus beau de quartier

På blogg.se förstasida idag kan man läsa om en tjej som bor i Paris. Jag läste lite snabbt och gissa om jag är avundsjuk. Paris är världens vackraste stad! Har redan varit där tre ggr och just nu känner jag mig så trött på Sverige att jag önskar att jag bara kunde ta mitt pick och pack och installera mig i nån söt liten studio i Marais. New York skulle jag väl inte heller tacka nej till...Nej, jag får fokusera på höstens planer innan jag flyttar utomlands permanent.


Bandeau

Titta vilken söt bikinitopp jag hittade på Hm.se! Synd att det lär dröja några månader innan man får användning av den...

Onsdag

Sorterar lite fakturor, är superhungrig för jag lyckades såklart inte peta i mig nån frukost imorse. Gillar inte att äta innan kl 9 typ, måste vakna till lite först. Men det straffar sig såklart för nu. Bara 1 timme och 45min kvar till lunchen^^


Lördag

Ikväll ska  jag hem till Sandipandi och ha det trevligt. Men först ska Victorias hår färgas och lite sånt. Igår tog jag det bara lungt och låg i sängen och åt små söt-tomater och läset Stolthet och Fördom (igen, jag vet^^). Nu är det dags för lite pepp inför ikväll, noppa ögonbrynen och plocka fram en söt outfit osv. Vet inte riktigt vart kvällen kommer sluta men man måste ju vara beredd på allt :)

Have2Have


vad ska jag göra?

Mitt hår är just nu lite som en sån där mood-ring som jag ägde på det glada 90-talet. fast det ändrar inte färg efter humör utan bara lite som de själv vill. Imorse såg det brunt ut, i V's bil ser det rött ut och när vi var och handlade igår så såg det ut att vara ljust i botten och bara bli mörkare och mörkare. jag klagar ofta på min hårfärg så nu när lönen kommer nästa vecka ska jag ta mig i kragen och besöka en frisör, be honom/henne att utvärdera min utväxt och sen försöka komma så nära som möjligt. Eller? Åh, jag är för velig, men ska försöka att inte ta upp detta på bloggen för mkt för jag vet att det måste börja bli trist att höra om vid det här laget.


dammit

Fan, fan, fan. De har ställt fram massa godis här på jobbet. Såna där stora toffee-kuber som jag bara älskar och trots att jag igår (när jag kände mig lite fet) lovade mig själv att vara nyttig. Och har bara drukit svart kaffe och vatten idag (inget sött te) men så kunde jag inte låta bli att ta en, eller fem...

tea time!

Nu vet jag var jag ska ta min nästa fika :)

http://whatsupsthlm.se/isthlm/classic-tea-room/786/



week-end

Imorgon kommer Erik hem från Umeå, denna kalla avlägsna del av Sverige där solen inte lyser på halva året, hihi^^ Nej, riktigt så farligt är det nog inte men men. Vi får se vad vi hittar på i helgen, jag är sjukt taggad på att typ åka till fyrishov och bada men ingen annan verkar vara på :( Eller kanske spela lasergame, bowla eller gå på bikram-yoga ;) Vill bara göra något kul, inte bara sitta hemma sen kröka och sen gå ut.


Lista

Dagens frukost: Ett halvt äpple, cappuccino och 2 cigg
Dagens kläder:  Jeans, min brors skjorta och slips, lårhöga mockastövlar
Dagens humör:  Lägtar till imorgon när jag har sovmorgon :)
Dagens tanke:   Att jag måste åka och sola, folk som ser på mig blir bländade för att jag är så blek^^
Dagens frisyr:  Luggfläta och uppsatt, sov i blött hår så detta var den enda lösningen.
Dagens doft: Tulpaner det står en stor bukett på receptionsdisken där jag sitter.
Dagens irritationsmoment: Mina sockor är blöta av allt snöslask
Dagens mest ointressanta ämne: Haolgen lampor, 31 eller 51 mm i diameter?
Dagens dummaste: Att det var minusgrader imorse
Dagens göromål: Jobba, gå ut med hundarna och sola
Dagens väder: Slaskigt, comme habitude


Lucky Luke

Tentan är avklarad, Yaay! :D satt i 2 timmar och en kvart och fick fram ett svar på alla frågor så tror att jag blir godkänd trots otroligt dålig plugg-insats^^ Imorse hittade jag en 20-lapp vid tibble när jag joppade av tåget, den ska jag spendera på lidl. Köpa nån halvsunkig värma-på lunch och njuta av tänka på att den är gratis ;)

Tenta ångest

Jag måste faktiskt få berömma mig själv lite för outstanding pluggande igår. Hann med både "Fashion under fascism" och alla e-artiklar. Så idag återstår att:

-Läsa ut Paris Fashion (nästan klar)
-Läsa klart kompendiet
-Gå igenom alla gamla föreläsningar
-Några sidor i "The Rise of fashion" och "Dream Worlds"

Detta är alltså vad jag MÅSTE hinna med idag, men om det finns tid över har jag två extraböcker (Modeologi och Reconstructing Italian Fashion) som jag egentligen ska läsa men de kan jag kanske klara mig utan.

100315

På jobbet, har världens jobbigaste pluggpanik just nu men men. Det går som det går helt enkelt. Har vart mkt att göra idag så tiden har gått ganska så fort, just nu pysslar jag med kunddatabasen och snart ska jag ta en promenad i det fina vädret och lämna posten.

En ännu längre Eclipse trailer


TGIF

Victoria kommer och hämtar mig, det är skönt :) Den dagen jag tar körkort kommer hon verkligen ha en evig hållhake på mig för skjuts. Eller iaf ett år, för det är så länge hon har varit "körar'n" som vi kallar det^^ Fast det gör ingentig för det är så kul att köra bil, har ju vart uppe på 3:ans växel en gång (inte för att skryta) när jag och papi körde på grusvägarna uppe hos oss. Känner att det här med körkort är mitt mission för sommaren, och så ska jag, nej nu blev det mkt. Jag gör en lista.

Saras gameplan för det närmaste 6 månaderna

1) Körkort
2) En någorlunda respektabel solbränna, om min klena hy klarar det
3) Spara tillräckligt för tågluff/working holiday
4) Bli VM-mästare i kubb (eller nej, det får nog killarna fixa)
5) Uppnå den perfekta beach-kroppen (Åt just en kaka, men börjar NU!)

100312

Ska till Täby igen idag, ångrade att jag inte köpte en fin tröja från MQ som jag nog faktiskt måste ha,hihi^^ Och så ska jag göra ännu ett försök att hitta ringar, kom på att jag glömde titta på accesorize och guldfynd! Tokigt...

Ikväll får vi se om det blir utgång eller kanske bara lite mys hemma framför Let's Dance. Planen är att jag ska åka till SU imorgon och plugga där så borde kanske undvika att vara bakis. Men det verkar som att många ska till Tegel och då blir man ju litelite sugen alltså. Hursomhelst kan ni räkna med att resultatet av mina funderingar hamnar på bloggen inom en snart framtid. Så ni behöver inte oroa er.


I you like it then you should have put a ring on it

Jag letade igenom hel Täby C igår efter riktigt stora, maffiga ringar men hittade ingenting. Får nog beställa från cocoo.se eller besöka deras butik på söder för titta vad mkt fint de har :)

    

 

Och den sötaste av dem alla,


överaxalterad

Har just haft lite fika, Kate hade med sig bullar så nu är jag glad och belåten :) Ska försöka hitta en billig laptop-sleeve idag i Täby. Fick ju min nygamla dator av papi igår. Den är så fin, och tyst! Min gamla laptop brummade så att man knappt hörde ljudet om man tittade på film. Men denna lilla laptop ska jag vårda ömt så fläkten aldrig blir full med damm.

Goodnight

Imorgon är det jobb hela dagen och sen en sväng förbi Täby med Elin. Har såklart inte pluggat någonting idag (vad är det för fel på mig?) så får har bestämt mig för att all dötid nu ska ägnas åt skolan. På bussen, på lunchen, under rökpauserna, all tid när jag annars bara stirrar tomt ut i luften annars ska vigas åt kurslitteraturen.




Jag längtar till 30/6


Eh

Om exakt en vecka har jag tenta, så de kommande dagarna blir det pluggpluggplugg!


Onsdag

Godmorgon, är hemma hos M och tittar på "våra bästa år" men ska snart ta mitt pick och pack och röra mig till gymmet för lite Yoga :) Egentligen ger kanske det inte så mkt eftersom det bara är 45min men men, bättre än ingenting.


I'm Blue, dabodidaboda


sunshine

Har varit sugen på ett par ray ban clubmasters i en evighet men de är såklart långt över min budget så gissa om jag blev glad när jag såg att Gina Tricot har gjort en lookalike modell för bara 80kr! Man kan alltid lite på Gina^^


söndag

Försov mig imorse men hann ändå med pilates och lite styrketräning. Får se om det blir bio med Robin och Fia lite senare, är sugen på att se Alice i underlandet. Har varit otroligt skönt att ta en vit helg faktiskt men nästa vecka är jag suegn på att gå ut. I stan tror jag, var länge sedan :)


100306

Tittar på Notting Hill, så himla mysig film :) Det gick jättebra att passa kusinerna igår, vi tittade på Let's Dance (kan Willy åka ut nån gång?) och åt pizza.  Idag var jag i stallet en stund eftersom veterinären var här för att ta en titt på Svava, sen var det födelsedagsfika för Albin följt utav melodifestivalen.

Imorgon blir det pilates kl 10!

100305

Idag efter jobbet ska jag passa mina söta småkusiner. Laga till någon form av fryst mat (det är hälsovådligt att ge barn mat som jag lagat^^) och titta på Let's Dance. Ska bli mysigt :)

Que?

Läste just på aftonbladet.se att PH-Dahlin brukade vara en man, måste säga att jag aldrig anade det! Det gjorde nog inte Stefan heller, haha^^ Men good for you Dahlin, you're one hot tranny ;)

everybody goes gaga for gaga

Fick stå i kö på ticnet.se ett tag men nu är två biljetter till Lady Gaga bokade :D Gav ju M i födelsedagspresent att gå på Coldplay men så var han tvungen att jobba eller något så det har blivit uppskjutet tills vi hittade en konsert som båda vill gå på. Och alla älskar Lady Gaga ;)

sleeveless

Gick bra att träna idag, fick bli mest kondition eftersom jag fortfarande har problem att röra armarna^^ Är klar med boken som vi ska diskutera på seminariet imorgon också, en bra dag med andra ord :)

Titta Titta!

Fina Jo tar över Uppsala! Först universitetet (och utan tvekan utelivet) och nu Uppsala danscenter :) <3




Fine Feathers


Big Whoop

Är helt död efter body-pumpen igår, kunde knapp lyfta ens mitt busskort för att armarna värker så mkt^^ Imorgon är det skola igen och sen måste jag spendera eftermiddagen med att läsa ut min bok eftersom vi har seminarie om den på Torsdag. Förövrigt fick jag ett sms av mamma idag (hon var i vardagsrummet som ligger precis under mitt rum) där hon undrade varför jag skrek. Jag  fattade ingenting först men sen insåg jag att jag skrattat mig halvt fördärvad när jag tittade på "Big Bang Theory" och hon trodde jag var döende eller liknande. Haha, mina syskon brukar reta mig lite för att jag alltid skrattar för mig själv när jag läser eller ser något kul på tv men jag visste faktiskt inte att det var så allvarligt!

Leoparden

Har just gjort mig en varma koppen så att jag har lite energi till träningen sen. Imorgon har jag skola mellan kl 12 och 14 så då får jag lite sovmorgon :) Dock måste jag börja plugga som ett litet djur inför tentan den 17 mars så borde egentligen gå upp tidigt och göra det... Men det är inte så stor sannolikhet att det händer, haha^^


Fredagens

Mikael, den rara saken, skulle hjälpa mig ta en outfitbild i Fredags och blev lite inspirerad och började ta ur olika konstiga vinklar som gjorde att jag såg att vara 2cm lång, 100m bred och allmänt ful. Men denna var faktiskt helt okej så delar med mig av den. Tre dagens outfit på 2 dagar, inte illa va? ;)



Skjorta - M's
Scarf - Vintage
Jeans - Gina Tricot
Skor - Scorett
Glasögon - BikBok

Kul liv


Gissa vem som kommer hänga på låset

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6698462.ab

Lady Gaga kommer till Sverige, Lady Gaga kommer till Sverige, Lady Gaga kommer till Sverige!

Den 7 maj hittar ni mig i Globen, skrikandes med i Speechless, Boys, Boys, Boys och Bad Romance :)

Lazy

Så har halva dagen gått, har ätit min lilla lunchlåda (eller frukostlåda med tanke på att det är det första jag äter idag) och nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigarett. Efter jobbet ska jag till Vallentuna om nu roslagsbanan kan sluta muppa sig. Det är även tanken att jag ska träna idag men jag vill inte lova något för trots att jag skulle träna både onsdag och torsdag förra veckan så blev det inget eftersom jag är så lat^^

Velvet

Godmorgon, idag är det jobb som gäller och jag ska ha ett fint grönt sammetsband i håret. Ja, det var väl allt just nu. A Bientôt!

RSS 2.0